Op schok met uw favoriete bubbel?!
Superblij dat je bij ons langskomt.

Stap 1: Scan de QR-code

Met je QR reader is dat zo gepiept. Heb je die niet?
Vul dan hier eenvoudigweg de unieke code van de horeca-zaak in.

Stap 2: Kies check-in

Kies check-in om te starten. Checkout bij het verlaten van de zaak (niet verplicht). Zo weten we accuraat welke bubbels elkaar kruisen.

Stap 3: Vul uw contactgegevens in

We houden het eenvoudig, enkel basisgegevens. Nodig ter identificatie. Alle verzamelde data wordt na 30 dagen verwijderd.

Stap 4: Uw gegevens werden geregistreerd

Bij een geslaagde data-input krijgt u een groen scherm te zien. Toon dit aan de ober ter verificatie van geslaagde registratie.

Horeca, wellness en fitness ontzorgen door de registratieplicht te vergemakkelijken

Onze applicatie helpt u volhouden, ondanks de extra belasting van de registratieplicht. We zorgen ervoor dat dit proces makkelijk, vlot, betrouwbaar en klantvriendelijk verloopt.

Maak nu uw account aan  
Lokale overheden steunen lokale horeca

Lokale overheden steunen lokale horeca

Bruisende steden geven om hun horeca. De horeca zorgt voor leven in de brouwerij, voor schwung in de stad. Alle hulp is welkom én ook heel nuttig voor de sfeer in de stad.

Horeca steunen als gemeente of stad.
Quae velit rem doloremque

Horeca-genieters

We genieten van onze horeca. Met zijn allen. Gelukkig kan dat nog. Gelukkig kan dat opnieuw. Hopelijk niet tijdelijk. Samen de registratieplicht naleven helpt ons allemaal vooruit.

Horeca verdient onze steun

Omdat lokale horeca belangrijk is. Voor iedereen. Registreren als wapen tegen corona. Tegen lockdown. Een kleine moeite.