Weet je nog hoe je je voelde toen we weken niet meer onze deur uit mochten? Hoe we snakten naar een terrasje of restaurantje, met maten of lief? Dat liever nooit meer.
Laat ons blijven consumeren. Blijven vertoeven, als het kan en weliswaar op coronaproof wijze, bij onze lokale horeca. Zo helpen we hen deze moeilijke periode overwinnen. Omdat lokale horeca belangrijk is. Voor iedereen. Op zoveel manieren.
De horeca-uitbaters zorgen voor leven in de brouwerij, voor schwung in de stad. Ze zijn een deel motor voor de economie, the place to be om sociale contacten te onderhouden, en om van jouw al dan niet gedwongen staycation te genieten.
Om even alles los te laten en te genieten van ontspanning en vriendelijke bediening. Zelf spontaan registreren is een kleine moeite. Want het helpt hen de maatregelen naleven en het helpt ons allemaal om sneller terug te keren naar betere tijden.

Je kan ook steunen door dit concept uit te dragen. Bubbelbende heeft een eigen facebookpagina. Je kan die een like geven of delen. Zet je leukste foto’s van jou en je gezellige bubbel online, op instagram en facebook met de hashtag #bubbelbende.
Tag horecazaken voor wie dit concept nuttig zou zijn en help en zo vooruit. En wie weet win je wel één van de tien santébonnen van 20 euro.

Geniet van een terrasje met uw bubbel op een veilige manier

Quae velit rem doloremque

Horeca

Onze applicatie helpt u volhouden, ondanks de extra belasting van de registratieplicht.
We zorgen ervoor dat dit proces makkelijk, vlot, betrouwbaar en klantvriendelijk verloopt..

Meer informatie
Lokale overheden steunen lokale horeca

Lokale overheden steunen lokale horeca

Bruisende steden geven om hun horeca. De horeca zorgt voor leven in de brouwerij, voor schwung in de stad. Alle hulp is welkom én ook heel nuttig voor de sfeer in de stad.

Horeca steunen als gemeente of stad.

Omdat lokale horeca belangrijk is. Voor iedereen. Registreren als wapen tegen corona. Tegen lockdown. Een kleine moeite.