Horeca brengt net als shoppen en andere bedrijvigheid een extra dimensie van levendigheid in een stad. En hoort erbij.
Er wordt op heden veel geïnvesteerd door steden en gemeenten om de lasten die corona teweeg brengt te helpen dragen. Het behoud van een kernwinkelgebied en bijhorende horeca is één van de belangrijkste troeven die een stad haar identiteit en aantrekkelijkheid bepaalt.
Het economische weefsel enerzijds en de impact van buitenshuis met kennissen in een ontspannen sociale context vertoeven is onschatbaar voor een gemeenschap en haar inwoners en de mentale gezondheid ervan.
In die optiek is de horeca als kloppend hart van een stad een een nauwelijks te onderschatten factor die mee schwung geeft aan onze samenleving. Bruisende steden hebben een gezonde horeca.

De lokale horeca heeft reeds serieuze klappen geïncasseerd, heeft een sombere tijd achter de rug en ploegt nu dapper voort, ondanks de enorme beperkingen, onzekerheden, zorgen en lasten.
Een bijkomende registratieverplichting bleek nodig, en ondernemers nemen dat erbij als ze zo vooruit kunnen, maar het komt er bij. Ook die verplichting neemt extra tijd, energie en doet frustraties toenemen.

Als stad of vertegenwoordiger van organisaties kan men hier het verschil maken. We voorzien speciale regelingen voor overheden die voor hun gebied de horeca-uitbaters onze applicatie willen aanbieden om de lokale horeca te steunen.
We gaan uit van een model dat bestaat uit een vaste setupprijs om het systeem te kunnen uitrollen naar alle lokale horeca. Plus een kleine bijdrage per deelnemende horecazaak. Er is een servicebundel voorzien. U kunt rekenen op onze betrokkenheid, advies, heldere communicatie en flexibiliteit waar mogelijk.

De bevoegde stadsdienst kan op vraag van contacttracers of op basis van een specifieke vraag van een hogere overheid de data gericht raadplegen en de relevante informatie dispatchen.

Indien interesse in een samenwerking, mail naar steundehoreca@bubbelbende.be of bel 0486 20 20 27 (Jeroen Soenen)

Help het aantal besmettingen in uw stad of gemeente in te dijken

Quae velit rem doloremque

Horeca

Onze applicatie helpt u volhouden, ondanks de extra belasting van de registratieplicht.
We zorgen ervoor dat dit proces makkelijk, vlot, betrouwbaar en klantvriendelijk verloopt..

Meer informatie
Quae velit rem doloremque

Horeca-genieters

We genieten van onze horeca. Met zijn allen. Gelukkig kan dat nog. Gelukkig kan dat opnieuw. Hopelijk niet tijdelijk. Samen de registratieplicht naleven helpt ons allemaal vooruit.

Horeca verdient onze steun

Omdat lokale horeca belangrijk is. Voor iedereen. Registreren als wapen tegen corona. Tegen lockdown. Een kleine moeite.